Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>KAFCH=33.05<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 415
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1. Кузьмина, Н. П. Зерноведение (с основами биохимии растений) [Текст] / Н. П. Кузьмина, В. А. Гунькин, Г. М. Суслянок, 2006. - 464 с. 1
2. Казаков, Евгений Дмитриевич. Биохимия зерна и хлебопродуктов [Текст] : учеб. пособие / Е. Д. Казаков, Г. П. Карпиленко, 2005. - 512 с. (Введено оглавление) 2
3. Домарецький, Віталій Афанасійович. Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник / В. А. Домаpецький, М. В. Остапчук, А. І. Укpаїнець, 2003. - 572 с. 1
4. Машкін, Микола Іванович. Технологія виробництва молока і молочних продуктів [Текст] : підручник / М. І. Машкін, Н. М. Париш, 2006. - 351 с. 12
5. Дипломне проектування у вищих навчальних закладах Мінагрополітики України [Текст] : навч.-метод. посібник / Т. Д. Іщенко [та ін.] ; за ред.: Т. Д. Іщенка, І. М. Бендери, 2006. - 256 с. 10
6. Теплов, Анатолий Федорович. Охрана труда на предприятиях по хранению и переработке зерна [Текст] : справочник / А. Ф. Теплов, А. В. Галкина, 1989. - 384 с. 3
7. Технологія м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : підручник / за ред. М. М. Клименка, 2006. - 640 с. 16
8. Білуха, Микола Тимофійович. Методологія наукових досліджень [Текст] : підручник / М. Т. Білуха, 2002. - 480 с. 3
9. Глинка, Николай Леонидович. Общая химия [Текст] : учеб. пособие / Н. Л. Глинка, 1987. - 704 с. 2
10. Технология спирта [Текст] / В. Л. Яровенко [и др.] ; под ред. В. Л. Яровенко, 1999. - 464 с. 1
11. Сапронов, Алексей Романович. Технология сахарного производства [Текст] : учебник / А. Р. Сапронов, 1999. - 496 с. 12
12. Широков, Евгений Петрович. Хранение и переработка продукции растениеводства с основами стандартизации и сертификации [Текст] : учебник. Ч. 1. Картофель, плоды, овощи / Е. П. Широков, В. И. Полегаев, 2000. - 254 с. 11
13. Драгилев, Абрам Иосифович. Оборудование для производства сахарных кондитерских изделий [Текст] : учебник / А. И. Драгилев, Я. М. Сезанаев, 2000. - 272 с. 2
14. Солдатов, Анатолий Петрович. Практикум по технологии производства молока и говядины [Текст] : учеб. пособие / А. П. Солдатов, Л. П. Табакова, Г. П. Табаков, 2000. - 168 с. 5
15. Продукты из обезжиренного молока, пахты и молочной сыворотки [Текст] / А. Г. Храмцов, Э. Ф. Кравченко, К. С. Петровский ; под ред.: А. Г. Храмцова, П. Г. Нестеренко, 1982. - 295 с. 1
16. Технология молочных продуктов [Текст] : учеб. пособие для сред. спец. учеб. заведений / Г. Н. Крусь [и др.], 1988. - 367 с. 1
17. Технология молока и молочных продуктов [Текст] : учеб. для вузов / Г. В. Твердохлеб [и др.], 1991. - 463 с. 1
18. Горбатова, Ксения Константиновна. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] : учеб. пособие для вузов / К. К. Горбатова, 1984. - 344 с. 1
19. Пономарьов, Петро Хомович. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман, 1999. - 272 с. 1
20. Атраментов, Алексей Григорьевич. Совершенствование первичной обработки молока [Текст] / А. Г. Атраментов, 1990. - 63 с. 1
© Асоціація ЕБНІТ